top of page

Who are we helping

Innovation Crib helpt KMO’s (en NGO’s) die willen schakelen, innoveren en automatiseren. Wij vervolledigen IT-teams die nood hebben aan expertise, snelheid of gewoon een extra paar handen. (Zo van die handen met opgerolde mouwen, vol goesting en energie!) Organisaties die op zoek zijn naar vernieuwing, tempo, maar ook nauwkeurigheid en efficiëntie. Organisaties die, misschien in het verleden, zelf geprobeerd hebben, maar nu zoeken naar een degelijk kader. Kortom een betere (IT-)versie van zichzelf! We matchen met KMO’s die impact hebben.
 

Ready for change? Count us in!

What are we offering

 

Innovation Crib gaat geen IT-vraagstuk uit de weg! Onze ontwikkelaars en analisten zitten niet gewoon mee aan tafel, maar zorgen voor een frisse wind en een kritische stem. We delen onze vakkennis over automatisaties, implementaties, modernisaties… maar ook onze persoonlijkheid en een dosis droge humor (inclusief extra gaspedaal)! We smijten ons voor 100%, “alsof het voor onszelf zou zijn” en worden graag gewaardeerd. Onze experten, nee jouw nieuwe teamleden, gaan voluit voor het succes van jouw project! Wat denk je, klaar voor?

WHO IS INNOVATION CRIB

Een team, nee familie van developers en programmeurs, dat is Innovation Crib. Innovation Crib staat voor hoogwaardige IT-expertise, in een menselijk jasje! .NET kennis van de hoogste plank, glasheldere IT-analyses, solide full stack development, … dat kan je verwachten. We kiezen voor projecten en teams met een hart. Een hart voor technologie, innovatie, de mens of onze planeet. Het volgende nummertje in jouw team? Nee, dank u. Strevers met hopen humor en harten vol passie? Oh hell yeah! Mist jouw team nog zo’n strever? Deze familie van .NET ontwikkelaars, analisten, front- en back-end developers vult de jouwe aan. We staan voor je klaar wanneer het nodig is, met een scherpe blik en klare taal. Als een extra brein dat al met een oplossing komt, nog voor jij een probleem zag. Als dat niet plezant is?

Contact
Schrijven op glas
bottom of page